اخبار

توقیف ۳ ماه در انتظار متخلفین خودرویی

توقیف ۳ ماه در انتظار متخلفین خودرویی
معاون سیاسی،امنیتی و اجتماعی فرمانداری زابل  گفت: شماری از جوانان اقدام به برگزاری کورس و رقابت‌های سرعتی و خطرآفرین شبانه در برخی معابر شهر الخصوص میدان یعقوب لیث می‌کنند که این اقدام آن‌ها موجب سلب آسایش و آرامش شهروندان می‌شود.
 
وی افزود: اغلب مالکان این خودرو‌ها اقدام به تغییر در ارکان خودرو و پایین آوردن فنر‌ها و همچنین ایجاد و تولید صدای ناهنجار و گوش خراش خودرو در جریان کورس و حرکت‌های سرعتی می‌شوند که نارضایتی عمومی شهروندان را به دنبال داشته است.
 
مهندس دروهی تصریح کرد: سرعت بیش از حد مجاز، ترمز ناگهانی و کشیدن دستی از دیگر تخلفات این قبیل رانندگان در کورس‌های شبانه است.
 
دروهی به رانندگان متخلف هشدار داد: دراین خصوص علاوه بر ثبت تخلفات از طریق دوربین‌های هوشمند نظارتی، ماموران پلیس راهور با مالکان این خودرو‌ها براساس قانون برخورد و خودرو را توقیف برای مدت ۳ ماه به پارکینگ منتقل‌ می‌کنند.
 
درهمین زمینه در روز‌های اخیر تعداد ۵۸ دستگاه خودرو توقیف و به پارکینگ منتقل شده است.
۹ دی ۱۴۰۰ ۱۱:۰۸

نظرات بینندگان

نام را وارد کنید
تعداد کاراکتر باقیمانده: 500
نظر خود را وارد کنید